Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Laji Jalkapallo
Kotipaikka <ei asetettu>
Jäseniä 22 (Pelaajalista)
Niclas

Ensi maanantaina 13.8 vanhempainkokous harjoitusten yhteydessä klo 18:00

T: Niclas
0407407308

FC Loviisa on LWT-tapahtuman yhteistyökumppanina jo kolmannettatoista kertaa. Vastuualueenamme on tapahtuman lipunmyynti, lippurannekkeiden tarkastus talokohteissa sekä parkkipaikkaohjaus.

FC Loviisan toiminnassa mukana oleville tapahtuma on erinomainen tilaisuus ansaita rahaa SUORAAN oman juniorin hyväksi (8€/h). Myös juniorit itse pystyvät osallistumaan talkootehtäviin (4€/h). Rahasumman voi käyttää joukkueen ja/tai seuran kausimaksuihin.

FC Loviisan juniorijoukkueiden säännöstössä on määritelty, että KAIKKI joukkueet ovat VELVOLLISIA osallistumaan tapahtuman järjestelyihin.

Lisäksi talkoolaiset saavat ilmaisen rannekkeen talokohteisiin ja ilmaisen ruokailun talkoopäivänä.
----------------------------------------------------------------------

Toimi näin:

* Kerro oman joukkueesi yhteyshenkilölle / joukkueenjohtajalle, milloin pystyt osallistumaan tapahtumaan. Sekä lauantai että sunnuntai on jaettu kahteen vuoroon (9-13 ja 13-17) organisoinnin helpottamiseksi. Vuoroja voi tehdä niin monta kuin haluaa.

* Kerro ilmoittautuessasi, jos jostain tietystä syystä haluat johonkin tiettyyn tehtävään (jos esim. tunnet jonkin tietyn talon omistajan). Ei ole varmaa toteutuuko toiveesi, mutta edellisinä vuosina useimmat toivomukset on pystytty toteuttamaan.

* 2003 syntyneet ja sitä vanhemmat talkoolaiset saavat työstään korvauksena 8€/h (aikuiset ja vanhimmat juniorit).

* 2004-06 syntyneet talkoolaiset saavat työstään korvauksena 4€/h (avustavat juniorit).

* Esimerkki: 05-syntynyt Risto tulee äitinsä kanssa talkoisiin lauantaina ja isänsä kanssa sunnuntaina. Lauantaina Risto auttaa äitiään lipunmyyntipisteessä 9-13 ja sunnuntaina Risto on parkkipaikalla pelikavereiden kanssa opastamassa autoja 9-13. Riston isä on talovahtina myöskin 9-13 sunnuntaina.

Ansaittu rahasumma:
Äiti 4x8 = 32 €
Isä 4x8 = 32 €
Risto 8x4 = 32 €
Liput taloihin, arvo 30 €
Ruokailut, arvo n. 20 €

Eli yhteensä ansaittu rahasumma on suunnilleen FC Loviisan kausimaksun suuruinen ja lisäksi taloihin pääsee tutustumaan ilmaiseksi (täydellä vatsalla).

Niclas

Huomenna 6.8 viimeinen päivä ilmoittautua 8 tai 9.9 turnaukseen